Bosch KGV36VW32 Serie4 Kombinált hűtőszekrény, 308L, M:186cm, LowFrost, VitaFresh, A++ energiaosztály, Fehér

Raktáron

139.900 Ft (- 22% )

107.900 Ft

Termékgarancia:

Magánszemély: 24 hónap
Forgalmazza a(z): eMAG
Előnyök:
  • Ingyenes szállítás

  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

Leírás

A++ hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh dobozzal: rendkívül takarékos használat – a zöldséget és a gyümölcsöt hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja.

A++ energiahatékonyság: rendkívül takarékos hűtés. VitaFresh doboz: a zöldségek és a gyümölcsök a páratartalom-szabályozásnak köszönhetően hosszabb ideig frissek maradnak. LowFrost: ritkább leolvasztás a kisebb fokú jégképződés révén – ez munkát takarít meg Önnek és energiahatékony. LED-es világítás: a hűtőtér egyenletes és vakításmentes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig. BigBox fagyasztófiók: fagyasztó dobozok egymásra pakolásához vagy nagyméretű fagyasztott árukhoz.
SuperFreezing (szuperfagyasztás): a már lefagyasztott élelmiszer védelme.Amikor új ételt tesz a fagyasztóba a SuperFreezing funkció megvédi a fagyasztott élelmiszert a kiolvadástól, és az új étel is gyorsabban megfagy. Az automatikus fagyasztási funkcióval rendelkező készülékek visszaállnak normál üzemmódba, amint elérték a kívánt hőmérsékletet. Ez megakadályozza az energiapazarlást.

LowFrost rendszer: kevesebb leolvasztásra van szükség.
A LowFrost rengeteg munkától megkíméli Önt azáltal, hogy jelentősen csökken a jégképződés. A hűtő-fagyasztó készülékeket sokkal ritkábban kell leolvasztani, és az energiafelhasználásuk állandó marad. Amikor pedig mégis le kell olvasztania a készüléket, megvan az Ön számára a megfelelő megoldásunk: egy praktikus szellőzőnyílás a készülék alján azt jelenti, hogy ez gyors és egyszerű is.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a (készülék) élettartamának végéig.


Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.Extra-mély fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy lakodalmi tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

Részletek

Általános jellemzők

Beépítés típusa Standard
Kijelző típusa LCD
Ajtó nyítása Jobb Megfordítható ajtó
Energiahatékonysági osztály A++ Energiaosztály
Zajszint 39 dB
Nettó űrtartalom 308 l
Hozzátartozó kiegészítők Tojástartó Palacktartó Jégkockatartó
Szín Fehér

Műszaki jellemzők

Teljesítmény 90 W
Kompresszorok száma 1
Hűtőrendszer Statikus
Évi energiafogyasztás 227 kWh
Klímaosztály SN T
Autonómia áramellátás nélkül 23 h

Hűtőszekrény

Hűtőszekrény nettó térfogata 214 l
Hűtő polcok száma 4
Ajtórekeszek száma 3
Hűtőszekrény leolvasztó rendszer Automatikus
Polcok anyaga Üveg

Fagyasztó

Hűtőszekrény rekesz nettó űrtartalma 94 l
Rekeszek száma 3
Fagyasztó leolvasztó rendszer Kézi
Nagy rekesz Big Box 1
Fagyasztókapacitás / 24h 7 kg

Méretek

Szélesség 60 cm
Mélység 65 cm
Magasság 186 cm
Kábel hossza 2.4 m
Súly 73 kg

Funkciók és biztonság

Vízadagoló Nem
Tulajdonság Állítható hőmérséklet Belső világítás Szuperfagyasztási funkció
Technológiák LowFrost VarioZone

Gyártó: BOSCH

Kompatibilis tartozékok

A termék általános értékelése:

4 (3 értékelés)

image