Braun MGK3020 multifunkciós testszőrzet ápoló, 4 fésű, 13 hosszbeállítás, mosható, 40 perc, Fekete

Korlátozott raktárkészlet

14.932 Ft (- 18% )

12.135 Ft

Termékgarancia:

Magánszemély: 24 hónap
Forgalmazza a(z): MELAROX

Leírás

Braun Multifunkciós testszőrzet ápoló MGK3020 – 6 az 1-ben borotva- és testszőrnyíró csomag.
A termék részletei
4 fésűt tartalmaz, amely összesen 13 precíz hosszbeállítást kínál 0,5-21 mm között, valamint egy trimmelő eszközt. A csomag orr-és fülszőrnyírót is tartalmaz Élethosszig tartó teljesítmény - 40 perc precíziós trimmelés 10 óra töltéssel Kiemelkedő precizitás egy életen át éles késekkel Teljesen egészében mosható, így könnyedén tisztítható folyóvíz alatt
Termékleírás A Braun Multifunkciós testszőrzet ápoló egy készletben nyújt komplett megoldást arc- és testszőr borotválására. Intelligens eszközeinek köszönhetően 6 különböző feladattal is megbirkózik különösebb erőfeszítés nélkül. Arcszőrzet és hajformázás Hat különböző elemnek köszönhetően egyedi megjelenést alakíthatunk ki a precíziós elemkkel. Legyen szó szakáll trimmelésről, hajvágásról vagy a nemkívánatos orr- és fülszőrzet eltávolításáról. Szakáll formázás A két rögzített fésű 13 hosszúsági beállítást tesz lehetővé 2 mm-es lépésekben, biztosítva a tökéletes kinézetet időről időre. A precíziós trimmelők segítségével pontos vonalak és formák alakíthatóak ki.
Hajvágás Az intelligens hajvágó fésű segítségével pontosan és magabiztosan alakíthatja frizuráját.
Orr- és fülszőrzet trimmelés Hatékonyan és sérülésmentesen távolítja el a nemkívánatos orr- és fülszőrzetet. Teljesen egészében mosható Könnyedén tisztítható folyóvíz alatt.
Élethosszig tartó éles kések Kiváló teljesítmény és pontosság, hogy stílusát szabadon alakíthassa. A rendkívül éles, rozsdamentes acél késeknek a hosszú és vastag szőrzet sem jelent kihívást.
Teljesítmény egy életen át. 40 perc precíziós trimmelés 10 óra töltéssel. 360˚-os termék video Termékösszehasonlító táblázat

Részletek

Általános tulajdonságok

Tápellátás típus Akkumulátor Hálózat
Függetlenség 40 perc
Kijelző LED
Trimmer Nem
Levehető fejek Igen
Vágási hossz beállítás 13
Mosható Igen
Orr és fül trimmelő Igen
Akkumulátor feltöltési ideje 1 óra

Gyártó: Braun

A termék általános értékelése:

1 (1 értékelés)

image