Elemes sarokreszelő Rózsaszín

Kiszállítás 3 napon belül

5.990 Ft (- 66% )

1.990 Ft

Termékgarancia:

Magánszemély: 6 hónap
Forgalmazza a(z): Hoppline Kft.

Leírás

-gyengéden, kíméletesen távolítja el a száraz hámsejteket
-használata könnyű, kényelmes
-4 db AA elemmel működik
Az elemes sarokreszelő hatékonyan és gyorsan eltüntetheti a száraz bőrrétegeket, az elhalt hámsejteket és a bőrkeményedéseket, miközben rendkívül gyengéd és kíméletes még az érzékeny bőrhöz is.
Alakjának és profi formatervezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, precíz, könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. Finom mikroreszelőinek köszönhetően nem okoz sérüléseket, rendkívül gyengéd a bőrhöz. Kíméletesen és fájdalommentesen távolíthatja el a bőrkeményedéseket. A száraz, elhalt réteget távolítja el, az élő bőrrétegeket nem károsítja. Választható színek: kék, rózsaszín -4 db (AA) ceruzaelemmel működik (nem tartozék)
-Csomag súlya: 171 g
-Csomag mérete: 23.5 x 17 cm
-Termék súlya: 165 g
-Termék mérete: 17 x 7 cm *A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.) Csomag súlya: 0.17 kg Csomag mérete: 23.5x17 cm

Részletek

main

Testrész Sarkak
Terméktípus Sarokreszelő
Használat Pedikűr
Darabszám/szett 1

Gyártó: Timeless tools

A termék általános értékelése:

4.5 (2 értékelés)

image