Garmin Fenix 3 HR okosóra, pulzusmérő, Szürke

Utolsó darab

199.989 Ft

Termékgarancia:

Magánszemély: 1 hónap
Forgalmazza a(z): GetSmart Kft

Leírás

Rozsdamentes acél EXO™ antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért 31 mm képátlójú, napfénynél is olvasható Chroma™ kijelző Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max és Regenerálódási Tanácsadó (ha szívritmus érzékelővel használja) Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TracBack és tájoló funkció Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel Fejlett fitnesz adatok A fēnix 3 számos edzőfunkciót biztosít, mely megmutatja állapotát és erőnlétét. Az első, a VO2 Max becslő funkció. Ha szívritmus érzékelővel¹ használja, a fēnix 3 összesíti az adatokat, például a futási sebességet, szívritmust, mely segítségével képes megbecsülni a szervezete által percenként maximálisan felhasznált oxigén mennyiségét. Kövesse figyelemmel fejlődése során a VO2 Max értékét és így láthatja, hogy nő erőnléte, melyet összahasonlíthat a hasonló edzetségi szintű felhasználókkal. Az egyéb fitnesz információk között megtalálható a regenerálódási tanácsadó, valamint a Verseny Előrejelző is. Ez képes megmutatni, hogy a VO2 Max értéke alapján megközelítőleg mennyi idő alatt tud lefutni adott hosszúságú versenyt. Futási dinamika funkció A fēnix 3 tartalmazza a Garmin futási információs rendszerét, mely adatokat több érzékelő használatával számít ki. Ha a HRM-Run pántot használja, a fēnix 3 továbbítja az ütemet, függőleges oszcillációt és talajérintési időt. Ezek az adatok együttesen jelentik a futási dinamikát, melyek befolyásolják a futási hatékonyságát. Úszási profil és sí-snowboard üzemmód A fēnix 3 nem csak futásra használható, hanem például úszásedzései vagy síelés során is segíti. A Garmin Swim™ úszási funkcióit kölcsönvéve, a fēnix 3 rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és egyéb adatokat. Csak mondja meg a fēnix 3-nak a medence hosszát és kezdje meg az edzést. A sí-snowboard funkció mutatja a sebességet, távolságot, függőleges sebességet, valamint automatikus időmérést indít, amint elkezd ereszkedni (a síliften felfelé haladva nem mér). Akár kesztyűvel is kezelhető ANT+ távirányítóként is használhatja a VIRB® akciókamerákhoz. Navigáljon! Nincs még egy olyan GPS és ABC (magasságmérő, barométer és iránytű) karóra, mely tartalmazná mindazt az edzési funkciót és GPS technológiát, mint a fēnix 3. Átfogó navigációs és nyomvonal rögzítési funkciói segítenek, ha letér a jelölt útvonalról. Beépített érzékelői irány, magasság és időjárásváltozási információkat biztosítanak.
GPS nyomvonalat rögzít útja során, valamint megjelölheti a fontos helyeket, úgymint a start/cél helyszíne, ellenőrzőpontok, sátorhely vagy a járműve parkolóhelye. A fēnix 3 képes útpontokból összeállított útvonalon történő navigációra, akár 1000 útpont és 10000 nyomvonalpont tárolására. Magasságmérő, Barométer, Iránytű A fēnix 3 ABC érzékelőket tartalmaz, melyek valós idejű információt adnak. A beépített magasságmérő mutatja a magasságát és pontosan követi az emelkedést és süllyedést, míg a barométer segítségével megbecsülhető a várható időjárás. A 3 tengelyű iránytű akkor is mutatja az irányt, ha éppen nem mozog.
A fēnix 3 automatikusan kalibrálja az ABC érzékelőket a GPS segítségével, mely a pontos, az aktuális időzónának megfelelő órát is biztosítja. A zavarmentes hőmérsékleti adatokhoz használja az opcionális tempe™ külső hőmérséklet jeladót. Connect IQ A fēnix 3 a Connect IQ felületet használja, így számos speciális alkalmazás, widget vagy egyedi számlap tölthető le hozzá, így téve még okosabbá ezt a Garmin okosórát. Maradjon kapcsolódva Okos Értesítéseinek köszönhetően nem marad le az e-mail vagy a szöveges üzenetekről, értesítésekről, melyeket az órán láthat akkor is, ha a telefonja a táskájában van. A fēnix 3 vezeték nélkül fogadja a jeleket az arra alkalmas iPhone® 4s (vagy újabb) vagy Android™ okostelefonról², és jelzi, ha üzenete érkezett, megmutatva azt a saját kiejlzőjén.

Részletek

main

Súly 86 g

Általános jellemzők

Számára Férfi
Stílus Sport
Kompatibilis operációs rendszer Android iOS Windows
Szíj/karperec anyaga Szilikon
Szíj/karperec színe Fekete
Tok színe Ezüstszürke

Műszaki jellemzők

Kijelzés Digitális
Kijelző típusa Színes
Kijelző méretei 1.2 inch
Kijelző típusa Kerek
Kapcsolat Bluetooth
Tárolókapacitás 32 MB
Elem/Akkumulátor típusa Li-Ion
Akkumulátor kapacitása 300 mAh
Autonomia 40 h
Feltöltés típusa USB

Funkciók

Nyomon követett tevékenységek Lépések Megtett távolság Pulzusmérő Elégetett kalória
Vízállóság 10 atm
Szenzorok Légnyomásmérő Digitális iránytű HR érzékelő Vibration motor GPS Gyorsulásmérő GLONASS
Technológia Smart

Gyártó: Garmin

A termék általános értékelése:

4.91 (32 értékelés)

image