Google Chromecast 2.0 HDMI Streaming Media Player

Raktáron

17.999 Ft (- 24% )

13.590 Ft

Termékgarancia:

Magánszemély: 24 hónap
Forgalmazza a(z): eMAG
Előnyök:
  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

Egyéb ajánlatok
(1 ajánlat)
Product image

Raktáron

Forgalmazza a(z) BestMarkt
Garancia 24 hónap

18.290 Ft

Leírás

Mi a Chromecast? A Chrome egy média streaming eszköz, amely a televízió HDMI bemenetéhez csatlakoztatható. Egyszerűen használhatja a mobiltelefonját és a televízióját, hogy kedvenc műsorait, filmjeit, sporteseményeit nézhessen. A Chromecast a következő eszközökkel kompatibilis: iPhone, iPad, Android telefonok és tabletek, Mac, Windows és Chromebook laptopok.
Egy tökéletes lehetőség, hogy videókat nézhessen, zenét hallgasson és játszhasson a televízióján Az ön mobiltelefonja egy hatékony távirányító lesz. Egyszerűen mobilaplikáció által elérheti kedvenc TV műsorait, lejátszási listáit bármilyen további letöltés vagy regisztráció nélkül. Végtelen szórakozás Válasszon több mint 200.000 TV sorozat, film, 30 millió zene, rádiócsatorna, sport, játék és egyebek közül. Fedezzen fel számos ingyenes, előfizetett és fizetett alkalmazást! A Google Chromecast 2.0 HDMI Streaming Media Player A típusú hálózati csatlakozóval rendelkezik, a hagyományos európai konnektorokkal nem kompatibilis, csak C vagy F típusú adapterrel!

Részletek

main

Termék típusa Médialejátszó
Funkciók Smart Full HD

Csatlakozás

Hálózati csatlakozók Beépített Wi-Fi
Egyéb csatlakozások 1 x microUSB

Főbb jellemzők

Méretek (WxDxH) 51.9 x 51.9 x 13.49
Súly (Kg) 0.039
Csomag tartalma USB kábel
Egyéb Kompatibilis operációs rendszerek: Android 4.1+,iOS 7.0+, Windows 7,Mac OS X 10.7 és ChromeOS A típusú hálózati csatlakozóval rendelkezik

Gyártó: Google

Kompatibilis tartozékok

A termék általános értékelése:

4.74 (278 értékelés)

image