Gorenje NRK6191CW kombinált hűtőszekrény, 307 l, A+ energiahatékonysági osztály, No Frost, 185 cm, Fehér

Nem elérhető

Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Forgalmazza a(z): Focuscamera

LeírásIONGENERÁCIÓ

Az ION generációs kombinált hűtő-fagyasztó szekrények a Gorenjét egyértelműen a piac vezető márkái közé emelik. Minőség és érték tökéletes egységét tükrözik mind anyagminőségben, diszkréten tervezett designban, kitűnő minőségű polcokban és számos más funkcionális fejlesztés tekintetében. A termékskála fejlesztésekor szándékosan különös figyelmet szenteltünk a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Összes korszerű megoldásunk alapja az IonAir ionizációs technológia, amely teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. Ennek az egész készülékben történő tökéletes keringtetéséhez és az oxigén minden sarokba történő eljuttatásához kiemelkedő hatásfokú ventilációs rendszert fejlesztettünk ki - az új generáció felső kategóriás modelljeinél a MultFlow 360°-at, az alap modelleknél pedig a Dinamikus Hűtés rendszert. Az adaptív öntanuló technológia teljesen új, innovatív megközelítés a piacon. Egy rendkívül intelligens módon kialakított érzékelő rendszer feljegyzi a felhasználónak a legutolsó bő egy hétre vonatkozó ajtónyitási szokásait és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését az egyenletes belső hőmérséklet és az ideális klíma elérése érdekében.

Üdvözöljük az ION generációs Gorenje hűtőszekrények világában, amelyet a természettel való tökéletes összhang ihletett. CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással

Nagy fiók a hűtőszekrényben a zöldségek és gyümölcsök számára. Be lehet állítani a páratartalom szintjét a fiókon belül a HumidityControl rendszer segítségével, így a zöldségek és a gyümölcsök hosszú ideig frissek, táplálóak és ropogósak maradnak. IonAir ionizáció MultiFlow 360° levegőkeringtetés funkcióval

Ideális mikroklíma minden hűtőpolcon

A hűtőgépekben működő korszerű technológia az ionizáció természetes folyamatát utánozza annak érdekében, hogy az ételeink hosszabb ideig frissek maradjanak. A hűtőgép által generált negatív töltésű ionok folyamatosan felfrissítik a levegőt egy természetes mikrokörnyezet „alteregójaként”, ideális környezetet hozva létre a friss ételek számára. A MultiFlow 360° ventilációs rendszer egyenletesen oszlatja el az ionizált levegőt 14 befúvónyílás segítségével azért, hogy minden polcon állandó legyen a hőmérséklet.
XXL SpaceBox

Elég hely akár egy XXL-es méretű pulyka tárolásához

Ez a fagyasztórekesz a legnagyobb a készüléken belül és ideális nagyobb méretű darabok mint egy egész pulyka, néhány pizza vagy épp torták tárolásához.

Részletek

Általános jellemzők

Beépítés típusa Standard
Ajtó nyítása Megfordítható ajtó
No Frost hűtőrendszer Fagyasztó
Energiahatékonysági osztály A+ Energiaosztály
Zajszint 42 dB
Nettó űrtartalom 307 l
Teljes bruttó űrtartalom 325 l
Szín Fehér

Műszaki jellemzők

Kompresszorok száma 1
Hűtőrendszer No Frost Plus
Évi energiafogyasztás 299 kWh
Klímaosztály N ST T
Hűtőfolyadék R600a
Autonómia áramellátás nélkül 21 h

Hűtőszekrény

Hűtőszekrény nettó térfogata 222 l
Hűtő polcok száma 4
Ajtórekeszek száma 3
Hűtőszekrény leolvasztó rendszer Automatikus
Polcok anyaga Üveg

Fagyasztó

Hűtőszekrény rekesz nettó űrtartalma 85 l
Rekeszek száma 3
Fagyasztó leolvasztó rendszer Automata
Fagyasztókapacitás / 24h 5 kg

Méretek

Szélesség 60 cm
Mélység 64 cm
Magasság 185 cm
Súly 68 kg

Funkciók és biztonság

Vízadagoló Nem
Tulajdonság Állítható lábak Belső világítás Szuper hűvös funkció Ionizálás
Technológiák IonAir

Gyártó: Gorenje

A termék általános értékelése:

5 (4 értékelés)

image