Indesit LR8 S2 W B Kombinált hűtőszekrény, 339L, M:188cm, A++ energiaosztály, Fehér

125.616 Ft (- 22% )

96.900 Ft

Termékgarancia:

Magánszemély: 12 hónap
Forgalmazza a(z): Depostore
Egyéb ajánlatok
(2 ajánlat)
Product image

Raktáron

Forgalmazza a(z) eMAG
Garancia 24 hónap

117.900 Ft

15% kedvezmény

99.900 Ft

Leírás

Indesit, hatékony megoldások amelyek egyszerűsítik életét. Jobb megőrzés, nagyobb rugalmasság.
Hatékony, tágas, stílusos és praktikus, különböző változatokban kapható. Az Indesit hűtőszekrények képesek kielégíteni minden igényt és kielégítik az élelmiszer-megőrzési követelményeket. A hűtőrendszerek széles választéka és a különféle interfészek, valamint a rendelkezésre álló fogantyúk sokoldalú használatot és kellemes megjelenést kínálnak, ugyanakkor biztosítja a minőséget, megbízhatóságot, tartósságot és a lehető legjobb teljesítményt a környezetben való teljes harmóniában. Maximális rugalmasság az élelmiszerek megőrzésében A maximális rugalmasság azt jelenti, hogy olyan eszközöket kínálnak, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek, mindig biztosítva a legjobb védelmi teljesítményt. A kényelmes és rendkívül funkcionális Indesit hűtőszekrények barátságos polcokkal vannak felszerelve, amelyek minden igényt kielégítenek az étel megőrzéséhez a legjobb körülmények között. A kivehető fiókok szükség esetén növelik az étel fagyasztási területét. Akár 38% -kal nagyobb fagyasztási kapacitás
Akár 3 extra pizza doboz Freezer Openspace Növeli a nagy dobozok tárolókapacitását a két rugalmas rekesznek köszönhetően. Ideális nagyméretű fagyasztott csomagolásokhoz vagy nagyméretű élelmiszerekhez Hűtőszekrény Akár 70% nedvességtartalmat biztosít a friss, akár kicsomagolt élelmiszereknek a legmagasabb színvonalon történő tárolásához. Mélyhűtő Teljesen jégmentes, így biztosítva a fagyasztott élelmiszerek tárolásának legjobb feltételeit anélkül, hogy le kellene olvasztania Az új Indesit Extra hűtőszekrények maximális elérhetőséget és könnyű használatot biztosítanak, hogy a lehető legjobb állapotban tartsa az ételeit.
Mostantól kevesebb fagyott jég van a fagyasztóban a kevésbé Less frost funkció miatt. Áramkimaradás érzékelő Egy személyes asszisztens, amely segít nekünk biztonságosabb módon fogyasztani az ételeket a fagyasztóban tartásával, ami valós idejű visszajelzést ad.

Részletek

Általános jellemzők

Beépítés típusa Standard
Ajtó nyítása Megfordítható ajtó
Energiahatékonysági osztály A++ Energiaosztály
Zajszint 38 dB
Nettó űrtartalom 339 l
Szín Fehér

Műszaki jellemzők

Kompresszorok száma 1
Hűtőrendszer Statikus
Évi energiafogyasztás 231 kWh
Klímaosztály ST SN

Hűtőszekrény

Hűtőszekrény nettó térfogata 228 l
Hűtő polcok száma 4
Ajtórekeszek száma 3
Hűtőszekrény leolvasztó rendszer Automatikus
Polcok anyaga Üveg

Fagyasztó

Hűtőszekrény rekesz nettó űrtartalma 111 l
Rekeszek száma 3
Fagyasztó leolvasztó rendszer Kézi
Fagyasztókapacitás / 24h 5 kg

Méretek

Szélesség 59.5 cm
Mélység 65.5 cm
Magasság 188.8 cm

Funkciók és biztonság

Vízadagoló Nem
Tulajdonság Antibakteriális

Gyártó: INDESIT

Kompatibilis tartozékok

A termék általános értékelése:

4.9 (10 értékelés)

image