bezár

Szállítási információk

A saját fiókjában a “Korábbi rendelések” menüpontra kattintva követheti az eMAG által forgalmazott termékek szállítási státuszát, valamint a csomagszámra (AWB-re) kattintva megtekintheti ezt a futárszolgálat oldalán is. Ugyanitt letöltheti elektronikus formában a rendeléshez tartozó számlát és garancialevelet.

 

checkout

 

 

Nem kell felesleges utakat megtennie, mert mi házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt csomagot!

 

Ha nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni, vagy nem rendelheti munkahelyére a csomagot, akkor a Személyes átvételi szolgáltatásunk segítségével kiszállítjuk azt az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pontra vagy MPL Pontra. A részletekért kattintson ide.

 

Amennyiben további információra van szüksége rendelésével kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

 

 

Az eMAG által forgalmazott termékek kiszállítása:

 

 

Minden 9.990 Ft-ot elérő kosárértékű megrendelés esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk az ország egész területén, minden eMAG által forgalmazott termék esetében. Amennyiben a kosárérték kevesebb mint 9.990 Ft, a szállítási költség 799 Ft (rendelésenként).

Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek szállítási feltételei az adott partner saját adatlapján találhatók meg.

 

Kosárérték Szállítási díj
9.990 Ft alatt 799 Ft
9.990 Ft felett INGYENES (azaz 0 Ft)

 

Az eMAG Marketplace hivatalos partnerei által forgalmazott termékek kiszállítása:

 

Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek kiszállítását közvetlenül a partnerünk bonyolítja, és ennek részleteiről is közvetlenül partnerünk értesíti Önt!

 

A rendeléshez tartozó számlát és garancialevelet a kiszállított csomagban vagy ehhez csatolva találja.

 

Amennyiben rendelése tartalmaz eMAG által forgalmazott terméket és Marketplace partner által forgalmazott terméket is, ezek kiszállítása külön-külön fog megtörténni, tehát külön-külön fog csomagot kapni mindegyik forgalmazótól.

 

Itt megtekintheti az eMAG Marketplace összes partnerét. Ezek nevére kattintva a következő információkról olvashat bővebben az illető partnerrel kapcsolatosan:

 

• Általános információk
• Átvételi módok
• Elállás joga
• Jótállás, szavatosság
• Adatvédelem

 

 

 

Megtalálta az információt, amit keresett? Igen Nem

eMAG mobilalkalmazást