Oral-B PRO 400 CrossAction elektromos fogkefe, Narancssárga

12.990 Ft (- 26% )

9.490 Ft

Termékgarancia:

Magánszemély: 24 hónap
Forgalmazza a(z): eMAG
Előnyök:
  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

Leírás

A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít​ Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét. Fogmosás a megfelelő ideig A beépített időmérő a fogorvosok és szájápolási szakértők által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja. Egyetlen feltöltés akár 2 heti működést tesz lehetővé Az Oral-B PRO 400 csúcstechnológiás akkumulátora legalább két héten át működteti a fogkefét, így nem kell töltőt vinni a nyaraláshoz. Fogorvosok bevonásával tervezték​ Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt. A fogorvosok első számú ajánlása*​ Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!

*Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján. Két alapvető típusú elektromos fogkefe közül választhatunk: az egyik szónikus, míg a másik 3D technológiára épül. A saját szükségleteinknek leginkább megfelelő fogkefe kiválasztásához fontos, hogy tisztában legyünk e két technológia közti különbséggel. A 3D technológia főbb jellemzői: 22%-kal több lepedéket távolít el. A nehezen elérhető helyeken 33%-kal több lepedéket távolít el. 32%-kal jobban ápolja a fogínyt. Bár a manuális fogkeféknél mindkét típus jobban tisztít, a szónikus modell csak rezeg, és sokkal kisebb mértékű fejmozgást hoz létre, mint várnánk. Az Oral-B elektromos fogkefék speciális 3D fogtisztítási technológiája a lepedéket pulzáló mozgással lebontja, majd forgó mozgással eltávolítja. A 3D tisztítóhatás hatékonyan távolítja el a lepedéket, csökkentve ezáltal a fogínygyulladást, fokozva a szájhigiéniát. PRO 400 PRO 2 SMART 4 SMART 6 GENIUS 8 GENIUS 9 Pótfejek 1 1 2 3 3 4 Időmérő ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Vizuáli
nyomásérzékelő ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Smart Coaching ✓ ✓ ✓ ✓ Pozícióészlelés ✓ ✓ Kefemozgás 1 2 3 5 5 6 Utazótok Standard fogkefetartó tok Standard fogkefetartó tok Okos fogkefetartó tok, amely egyszerre képes az elektromos fogkefe és a mobiltelefon töltésére. Személyre szabott
fogmosási élmény SmartRing gyűrű SmartRing gyűrű SmartRing gyűrű

Részletek

Általános tulajdonságok

Testrész Fog
Ajánlott Felnőtteknek
Mozgás típúsa Oszcilláló Pulzáló
Funkciók Időmérő
Programok száma 1
Fejek száma 1
Előnyök Tisztítás
Csomag tartalma 1 x Foganytú 1 x Töltő 1 x Elektromos fogkefe 1 x CrossAction fej
Szín Narancssárga

Gyártó: Oral-B

Kompatibilis tartozékok

Értékelések (20 értékelés)


A termék általános értékelése:

4.8 (20 értékelés)

Sajátja vagy használta a terméket?

Értékelés írása

Tornóczky Csaba

2016. feb 10.

Tökéletes

Ez előtt egy olcsóbb volt nekem évekig ugyanettől a gyártótól, de az sosem tisztította meg így a fogközöket, mint ez. Tényleg majdnem 100%, mint a reklámban. De szerintem ennél drágább már nem kell, mert ez is tökéletesen tisztít időjelzéssel, a többi csecsebecse meg már felesleges vacak!

még több

Gál Lajos

2016. nov 06.

Ajánlott

Ez előtt Meridol fogkefét használtam, és az Oral-B PRO 400 használata még szokatlan, de nagyon alapos! Kicsomagolás után a használati dokumentumot elolvasva felraktam töltőre és kb. 20 órán át kellett tölteni (ez normális) szerintem nyugodtan Ajánlott kategória ez az elektromos fogkefe, még szokni kell és minden fogápolási igényt kielégít, nagyon alaposan tisztítja a fogközöket! (Made In Germany, nem China, 24 hónap garancia is előnyt jelent)

még több

Oral-B hivatalos oldalán a terméket regisztrálva a Garancia ideje + 12 hóval bővül!
Garancia ideje így 36 hónap lesz! (ez nincs említve sehol)

Hozzáadva Gál Lajos 2016. nov 07.


Tekintse meg az összes értékelést
image