Philips Sonicare DiamondClean HX9352/04 elektromos fogkefe, 31000 tisztítómozdulat/perc, 5 mód, 2 fej, Fekete

Nincs raktáron

69.990 Ft

Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Adja a terméket a Kedvencekhez, töltse le a mobilapplikációt és értesítjük, amint újra elérhető lesz a termék
Forgalmazza a(z): eMAG
Előnyök:
  • Ingyenes szállítás

  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

Leírás

Fehérebb, egészségesebb fogak egy életen át
A legjobb Philips Sonicare fehérítő szónikus fogkefe 5 üzemmód 2 fogkefefej Pohártöltő, hordtáska Polish (Polírozás) üzemmóddal
A kézi fogkefékhez képest akár 7-szer hatékonyabb lepedékeltávolítás
A sűrűn elhelyezkedő, kiváló minőségű sörték akár 7-szer több lepedéket távolítanak el, mint egy kézi fogkefe.


Fehérebb mosoly 1 hét alatt a DiamondClean kefefejjel*
Illessze a fogkefére a DiamondClean kefefejet, hogy gyengéden, mégis hatékonyan távolítsa el a látható elszíneződéseket. A sűrűn elhelyezkedő sörték alkotta középső folteltávolító betét révén mosolyát mindössze 7 nap alatt akár kétszer fehérebbé varázsolja.*

*naponta kétszeri, két perces fogmosást alapul véve, tisztítási üzemmódban


Egészségesebb fogíny mindössze 2 hét alatt
A DiamondClean kefefej biztosította optimális tisztítás révén fogínye 2 héten belül egészségesebbé válik*. A kézi fogkeféhez képest akár 7-szer több lepedéket távolít el az íny mentén, így a mosolya minden eddiginél egészségesebb lehet.

*naponta kétszeri, két perces fogmosást alapul véve, tisztítási üzemmódban


5 üzemmód közül választhat, beleértve a Polish (Polírozás) és a Sensitive (Érzékeny) módokat
A DiamondClean fogkefe mindennap biztosítja a frissítő tisztaságot. Az 5 üzemmód minden fogmosási igényt kielégít. Clean (Tisztítás) mód: a kivételes mindennapos tisztaságért, Gum Care (Fogínyápolás): az íny gyengéd masszírozásáért, Polish (Polírozás): a ragyogó mosolyért, Sensitive (Érzékeny): az érzékeny íny gyengéd, mégis hatékony tisztításáért és White (Fehérítés): az ideális üzemmód a látható elszíneződések eltávolítására.


USB-töltős hordtáska és töltőpohár
Az exkluzív USB-töltős hordtáska töltőként is működik, így fogkeféje menet közben is folyamatosan a rendelkezésére áll. Helyezze a fogkefét a tokba, és csatlakoztassa a laptopjához vagy a fali aljzatba. A tokban kefefejtartó is található, hogy a tökéletes higiénia utazás közben is garantált legyen. Ami pedig az otthoni töltést illeti, az elegáns töltő tökéletesen illik a fürdőszobájába, és a fogmosást követően a pohár a fogkefe tárolására is alkalmas. Egyszerűen helyezze a fogkefét a pohárba. Élvezze a rendszeres használatot két héten keresztül egyetlen feltöltéssel.


Egyedülálló technológiánk erőteljes, mégis gyengéd tisztítást biztosít
Az erőteljes szónikus rezgés felhabosítja a fogkrémet, hogy az így képződő buborékok megküzdjenek a lerakódásokkal, és mélyen bejuttatja azt a fogai közé és eloszlatja a fogínye mentén. Fogait mindeközben 31 000 gyengéd, mégis hatékony tisztítómozdulat éri. A 2 perces fogmosás hatása így egy hónapnyi hagyományos fogmosással ér fel.


Az időzítők megkönnyítik az alapos 2 perces fogmosást
Az alapos fogmosás mindössze két percet vesz igénybe. A QuadPacer jelez, amikor optimális időt töltött a szája egy adott részén, a Smartimer pedig a teljes idő leteltét jelzi. Együtt hozzájárulnak, hogy Ön minden egyes alkalommal a javasolt ideig mosson fogat.


Hajlított nyak a nehezen elérhető helyek alapos tisztításáért
A DiamondClean fogkefe markolatának egyedülálló kialakítása a fogkefefejekkel együttesen biztosítja a nehezen elérhető helyek, például a hátsó fogak alaposan tisztítását.


Bevezető program, hogy a Philips Sonicare rutin mindennapjai részévé váljon
Amikor valami újba fogunk, eltarthat egy kis ideig, amíg hozzászokunk. Bevezető programunk segítségével új fogkeféje első 14 használata során lehetősége van fokozatosan és gyengéd lépésekben növelni a fogkefe tisztítóerejét.


Biztonságos és gyengéd megoldás szájhigiénés igényeire
Speciális igényeitől függetlenül biztos lehet abban, hogy a DiamondClean fogkefével biztonságos a fogmosás. Szónikus technológiánk használható fogszabályzó, tömés, korona és héj esetén is, emellett alkalmas mindennapos használatra is a fogínybetegség kezelése során.

Részletek

Általános tulajdonságok

Testrész Fog
Ajánlott Felnőtteknek
Mozgás típúsa Szónikus
Funkciók Kijelző Időmérő
Programok száma 5
Fejek száma 2
Pulzusszám/perc 31000
Előnyök Fehérítés Tisztítás Foltok eltávolítása
Csomag tartalma 1 x Pohártöltő 1 x Szállító tok
Szín Fekete

Gyártó: Philips Sonicare

Értékelések (2 értékelés)


A termék általános értékelése:

4.5 (2 értékelés)

Sajátja vagy használta a terméket?

Értékelés írása

Varga Viktória

2018. már 28.

Igazolt vásárlás

A legjobb

A legjobb elektromos fogkefe, amit valaha használtam.

még több

Igazolt vásárlás

Megéri

Nagy intenzítású vibrációs működés, jó tisztító hatás. Nekem azért szokni kellett. Óvatlanul kezelve mindent összefröcsköl a fogkrém habjával. A BRAUN termékeihez képest finomabb működés. Elképesztő finomságú kidolgozás. Egyértelműen prémium termék. A pótfej persze drága, de fémből van a belseje.

még több


image