Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő gyémántkristályokkal és exfoliálóval, Nyári Kozmetikai Csomagban

13.990 Ft (- 28% )

9.990 Ft

Forgalmazza a(z): eMAG
Előnyök:
  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

Leírás
Scholl Velvet Smooth ™ elektromos lábápoló extra érdes forgófejjel, gyémánt kristályokkal – rózsaszín

Egy rendszer, sok lehetőség


A Scholl Velvet Smooth elektromos lábápoló a modern megoldás a bőrkeményedés eltávolítására. Kézirészelődet felejtsd el és hagyd a fiókban - a Scholl Velvet Smooth elektromos lábápoló gyorsan és egyszerűen éri el a kívánt hatást. Cserélhető fejek hatalmas választékával saját igényeidhez igazíthatod a választást. Az új radirozófej gyengéden távolítja el a száraz bőrt is. Tökéletesen sima érzésű láb a tökéletes összképért.


1 x száraz bőrt eltávolító bőrradír
A bőrradír óvatosan eltávolítja a száraz, pikkelyes bőrt a lábakról és a talpról, felfedve a fényesebb, fiatalabbnak tűnő bőrt. Optimalizálja a hidratáló krém hatását, puhán és simán tartva bőrét.1 x Velvet Smooth™ Extra érdes forgófej gyémánt kristályokkal*
A durva forgófej eltávolítja a nyomás alatt felgyűlt kemény bőrt.

*A gyártás során felhasznált gyémánt mennyisége: a hengerfej gyártásához felhasznált szilikon karbid 1%-a (kb. 5-15 mg).
Gyorsabb és jobb eredmények*
Világszerte több mint 25 millióan használják készülékeinket ahhoz, hogy pillanatok alatt puhává és széppé varázsolják lábaikat**.

*a manuális módszerekhez viszonyítva.
**1 használat után.A lábápoló rendszer:
A különböző görgőfejek lehetővé teszik, hogy mindenki a saját rutinjának megfelelően használja az elektromos lábápolót. A különböző fejek nem csak száraz vagy nedves bőrön, de még a legdurvább felületeken is alkalmasak a bőrkeményedés eltávolítására. Élvezze a tökéletesen sima érzést, mely lábait tökéletessé varázsolja.


Bőrkeményedés eltávolítása:
Az Scholl Velvet Smooth elektromos lábápoló gyorsabbá és könnyebbé teszi a bőrkeményedés eltávolítását. Élvezze a tökéletesen sima érzést, mely lábait gyönyörűvé varázsolja.

Száraz bőr eltávolítása:
Egyszerűen cseréljen a radírozófejre és könnyedén távolítsa el a száraz, hámló bőrt lábairól.

2 sebességfokozat:
Új modell, új funkció - a Scholl Velvet Smooth elektromos lábápoló most már két sebességi fokozattal is rendelkezik, hogy saját lábápolási igényeihez igazíthassa a teljesítményt.
Doboz tartalma


1 x Scholl Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő
1 x Velvet Smooth™ Extra érdes forgófej gyémánt kristályokkal
1 x száraz bőrt eltávolító bőrradír
4 x AA elem
Használati útmutató:

Használat első alkalommal:
Távolítsa el az egység alját, kihúzva a külső elemház borítóját a készülék markolatából. Nyomja be a fület, hogy kinyissa a belső elemház sapkáját. Helyezze be a 4 AA elemet az egységen feltüntetett irányban. Nyomja le a belső elemház sapkáját, amíg a helyére kattan. Helyezze vissza az egység alját, benyomva a külső elemház borítóját a készülék markolatába.

Rendszeres használat a talp bőrkeményedésének eltávolításához a Velvet Smooth™ Extra érdes forgófej gyémánt kristályokkal*:
Bizonyosodjon meg, hogy a forgófej megfelelően illeszkedik az egységbe. Ne használja forgófej nélkül. A ki- és bekapcsolás a () gomb lenyomásával történik. A () gombbal állíthatja be a kívánt sebességet. Óvatosan görgesse a forgófejet a megkeményedett bőrön, a kívánt bőrpuhaság eléréséig. Húzogassa folyamatosan, de ne nyomja rá túlzottan a bőrre, mert az egység leáll. Kapcsolja ki, majd ellenőrizze, hogy elérte-e a kívánt puhaságot. Ha nem, kapcsolja vissza a készüléket, és folytassa, amíg eléri a megfelelő puhaságot. Figyelmeztetés: Ne tartsa ugyanazon a területen 3-4 másodpercnél hosszabb ideig. Ha a bőre begyullad vagy érzékennyé válik, ne használja tovább. A lereszelt bőr eltávolításához törölje le vagy mossa le a lábfejét. Szárítsa meg alaposan a bőrt, és kenje be hidratáló krémmel, a fantasztikusan puha lábakért!

Rendszeres használat a száraz bőr eltávolításához a talpon és lábakon, a bőrradírral (kefefej):
Bizonyosodjon meg, hogy a kefefej megfelelően illeszkedik az egységbe. Ne használja a kefefej nélkül. A ki- és bekapcsolás a () gomb lenyomásával történik. A () gombbal állíthatja be a kívánt sebességet. Óvatosan csúsztassa a kefefejet a lábain és talpain a száraz bőr fokozatos eltávolításához. Húzogassa folyamatosan, de ne nyomja rá túlzottan a bőrre, mert az egység leáll. Figyelmeztetés: Ne használja heti két alkalomnál többször. Ha a bőre begyullad vagy érzékennyé válik, ne használja tovább. A lereszelt bőr eltávolításához törölje le vagy mossa le a lábait. Szárítsa meg alaposan a bőrt és kenje be hidratáló krémmel, hogy felfedje a fényesebb, fiatalabbnak látszó bőrt.

Használat utáni tisztítás:

A készülék nem vízálló. Tisztítás előtt kapcsolja ki a készüléket. Vegye ki és mossa le a forgófejet, hogy a felülete megtisztuljon.
A forgófej eltávolításához nyomja meg a kibillentő gombot az egység oldalán, majd óvatosan húzza ki a fejet. Mossa le a forgófejet folyó víz alatt, hogy a felülete megtisztuljon. Tiszta, nedves kendővel tisztítsa meg az egységet. Törölje szárazra az egységet és a forgófejet tiszta, száraz kendővel. Helyezze vissza a forgófejet.

A forgófej cseréje:

Ha a forgófej hatékonysága csökken, cserélje ki. Kapcsolja ki a talpreszelőt és kövesse az alábbi lépéseket. A lábápoló rendszerrel csak Scholl Velvet Smooth™ forgófejeket használjon.
Vegye ki a forgófejet a készülék fején található gomb megnyomásával. Cseréljen forgófejet, majd kattintsa a helyére.

Az elemek cseréje:

Figyelmeztetés:
Ne használjon együtt régi és új elemeket, vagy alkáli és standard elemeket. Ne használjon újratölthető elemeket. A használt elemeket megfelelően semlegesítse vagy hasznosítsa újra.
Távolítsa el az egység alját, kihúzva a külső elemház borítóját a készülék markolatából. Nyomja be a fület, hogy kinyissa a belső elemház sapkáját, és kivegye a régi elemeket. Helyezzen be 4 AA elemet az egységen feltüntetett irányban. Nyomja le a belső elemház sapkáját, amíg a helyére kattan. Helyezze vissza az egység alját, benyomva a külső elemház borítóját a készülék markolatába.

Részletek

Gyártó: Scholl

A termék általános értékelése:

5 (3 értékelés)

image