Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő tengeri ásványokkal ajándék Scholl K+ sarokbőrrepedés krémmel keratinnal 60 ml

Raktáron

12.990 Ft (- 46% )

6.990 Ft

Forgalmazza a(z): eMAG
Előnyök:
  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

LeírásScholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő tengeri ásványokkal Karácsonyi Csomag
Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő tengeri ásványokkal ajándék Scholl K+ sarokbőrrepedés krémmel keratinnal 60 ml

Puha, gyönyörű lábak erőfeszítés nélkül

A csomag tartalma:

- 1 db elektromos talpreszelő,
- 1 db normál érdességű forgófej tengeri ásványokkal
- 4 db AA elem

Távolítsd el a kemény bőrt perceken belül a Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelővel tengeri ásványokkal.

•Ideális a kemény bőr biztonságos és professzionális eltávolítására a lábadról az otthonod kényelmében
• Puha, gyönyörű lábak könnyedén
• Ergonómikusan tervezett puha fogantyú
• Cserélhető forgófej tengeri ásványokkal
• Elemmel működő - négy AA elemet tartalmaz

Könnyen használható és gyengéd a lábaidhoz

A Scholl Velvet Smooth™ tengeri ásványokkal pillanatok alatt puhává és simává teszi a lábát. Hatékonyan, de mégis finoman távolítja el a megkeményedett bőrt néhány perc alatt, melynek eredményét Ön is meg akarja mutatni. Akár egyetlen használat után látható eredmény. Láthatóan eltávolítja a bőrkeményedést, csak görgesse a reszelőt gyengéden az érintett bőrfelületen. Ergonómikus kialakítású puha fogóval rendelkezik a kényelmes használathoz. A használata nagyon egyszerű. Végezzen körkörös mozdulatokat a talp bőrkeményedéses részén, és az elhalt bőr azonnal eltűnik. Meg fog könnyebbülni, miután talpát ismét puhának és simának érezheti.

- Selymessé varázsolja lábait
- A tengeri ásványokkal ellátott egyedi görgőfejek óvatosan távolítják el a kemény bőrt
- A görgők külön megvásárolhatóak, négy különböző intenzitásban. Válassza ki az Ön bőrének megfelelő forgófejet:
1. Finom érdességű forgófej tengeri ásványokkal: Gyengéden puhítja és simává teszi a kemény bőrt.
2. Normál érdességű forgófej tengeri ásványokkal: Puhítja és simává teszi a normál bőrkeményedést.
3. Extra érdes forgófej gyémánt kristályokkal: Hatékonyan távolítja el a kemény bőrt.
4. Ultra érdes forgófej gyémánt kristályokkal: hatékonyan távolítja el a legkeményebb bőrt is.
- A görgős fejek egyszerűen cserélhetők
- A biztonsági funkció zárolja a görgőt, ha túl nagy nyomást alkalmaz

Első használat

1. Csavarja le a termék alját az óramutató járásával ellentétes irányba.
2. Vegye le a termék alját, majd távolítsa el, és dobja ki a piros szigetelő fület.
3. Helyezze vissza a termék alját a helyére, és csavarja vissza az óramutató járásával megegyező irányba, amíg teljesen nem rögzül.
4. Kövesse a használati utasításokat.

A készülék elemmel működik.

A Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelővel tengeri ásványokkal 4 db AA elemmel működik. Az elemek cseréjéhez egyszerűen forgassa el a csavaros kupakot a fogantyú végénél az elemtartó kinyitásához.

Könnyű kezdés

Helyezze be a görgőt a készülékbe, ügyelve arra, hogy fixen rögzüljön. Egyszerűen távolítsa el a szigetelő fület az első használat során. Az ideális eredmény eléréséhez a lábának tisztának és száraznak kell lennie.

Személyre szabott kezelés

Ellenőrizze az eredményt és ha szükséges ismételje, amíg a lábai puhák és bőrkeményedéstől mentesek nem lesznek. Az egyes munkamenetek hossza minden egyes személynél eltérő, és attól függ, hogy mennyi nyomást gyakorol a lábaira a napi tevékenységek, a testmozgás során, és hogy a cipő mennyire illeszkedik lábára.

Hidratálja lábait a használat után

Törölje vagy öblítse le a lábait, hogy eltávolítsa a felesleges elhalt bőrt és alaposan szárítsa meg. Fejezze be a műveletet lábbalzsam vagy hidratáló krém használatával.

Cserélje ki a hengerfejet szükség szerint

Az eszközhöz egy hengerfej tartozik. A görgőfejet elkopás esetén cserélni kell. Külön megvásárolható. A kopás a kezelések intenzitásától és időtartamától függ. A hatékonyság megőrzése érdekében javasolt 3 hónap elteltével cserélni.

Biztonsági figyelmeztetés

Óvintézkedések:

Csak a láb bőrkeményedéseihez használható. Száraz vagy áztatott lábon is használható. A készüléket ne használja víz alatt és ne helyezze víz alá. Ne használja a készüléket más testrészeken. Csak rendeltetésszerűen használja. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja ugyanazon a területen 3-4 másodpercnél hosszabb ideig. Irritáció vagy kellemetlen érzés esetén azonnal hagyja abba a használatát. Ne használja sérült, horzsolt vagy irritált bőrfelületen. Ne merítse vízbe a készüléket. A termék nem alkalmas cukorbetegek és vérkeringési zavarban szenvedők számára. Használat közben tartsa távol a haját és ruháit a készüléktől.

Figyelem:

Ne tartsa ugyanazon a területen 3-4 másodpercnél hosszabb ideig. Hagyja abba a készülék használhatát, ha a bőre fáj vagy begyullad.
Ne használjon egyszerre régi és új vagy alkáli és normál elemeket. Ne használjon újratölthető elemet. A használt elemeket a megfelelő újrahasznosító vagy hulladékkezelő helyeken kell eldobni.
Az áthúzott hulladéktároló szimbólummal ellátott termékek nem helyezhetők a háztartási hulladékba, külön kell azokat újrahasznosítani. Kérjük, NE DOBJA a készüléket a normál háztartási hulladékba. A helyi hatóságokhoz fordulhat a készülék ártalmatlanítására és újrahasznosítására vonatkozó további segítségért és tájékoztatásért.


Scholl K+ sarokbőrrepedés krém keratinnal 60 ml

Termékjellemzők:

• Ápolja a száraz, kirepedezett sarkat.
• Segíti a test természetes regenerálódási képességét.
• Látható eredmény 3 nap alatt
• Cukorbetegek is használhatják

Miért más a Scholl K+ Sarokbőrrepedés krém keratinnal? A K+ Sarokbőr-repedés krém speciális “Active Repair K+” hatóanyaga keratintartalmának köszönhetően aktívan ápolja a száraz, kirepedezett sarkat. Tudományosan bizonyított, hogy segíti a test természetes regenerálódási képességét, azzal, hogy élénkíti a bőr sejtjeinek újbóli növekedését és hogy felépít egy természetes védelmi rendszert a bőr helyreállítására.

Használat:

Kenje be a tiszta, száraz bőrfelületet naponta kétszer.
A bőr regenerálódása után folytassa a kezelést szükség szerint, hogy fenntartsa az eredményt.

Figyelmeztetés:

25°C alatti hőmérsékleten tárolja.
Csak külső használatra!
Ha irritációt tapasztal, használatát hagyja abba!
Sérült, vérző vagy fertőzött bőrfelületen ne használja!
Szembe ne kerüljön!
Gyermekektől tartsa távol!

A Scholl-ról:

Tudomány a lábfej szolgálatában - 100 éves tapasztalat
Alapítónk, Dr. William Mathias Scholl, arra törekedett, hogy megértse a láb felépítését és biomechanikáját a test viszonylatában.
1907-ban alapította meg a Scholl Manufacturing Co. vállalatot.
A Scholl vállalat történetében továbbra is tetten érhető alapítójának szenvedélye és filozófiája - az emberek egészségének, kényelmének és jólétének javítása a lábfej gondozása által.

GYIK

1. Melyek a száraz bőr és a bőrkeményedés következményei?
Amennyiben a bőrkeményedések nincsenek eltávolítva, akkor a láb érzékeny bőre betöredezhet és sérülékenyebbé válik a baktériumokkal szemben. Ezáltal gyulladás és bőrgombásodás léphet fel. Emiatt fontos a bőrszárazságot és a bőrkeményedést rendszeresen kezelni és eltávolítani.

2. Melyek a száraz bőr és a bőrkeményedés okai?
A lábunk elvisz minket mindenhova életünk folyamán – nap mint nap rajta járunk. Ennek ellenére sokszor túl kevés figyelmet fordítunk rájuk. A talpunk vastagabb bőre könnyen szárazzá, keménnyé és törékennyé válhat a nyomástól, az intenzív terheléstől vagy esetleg a túl szoros cipőktől. A nyomás hatására új sejtek képződnek, amelyek gyorsan keménnyé és sárgás színűvé válhatnak.

3. Melyek a Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő tengeri ásványokkal kiemelkedő tulajdonságai?
A Velvet Smooth™ talpreszelő levehető görgőfejével és ergonomikus kialakításával még a legkisebb, hozzáférhetetlen helyeken is segít a felesleges bőr eltávolításában. A görgőfej mikrogranulátumos részecskéi biztosítják a bőrkeményedések gyengéd és könnyű eltávolítását sérülések nélkül.

4. Melyek az elektromos talpreszelő előnyei a kézi reszelőkkel szemben?
A bőrkeményedés eltávolítása a gyémántkristályos Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő segítségével gyors és kényelmes. Ezenfelül sokkal kevesebb erőkifejtést igényel, mint a hagyományos kézi reszelők.

5. Mi változott meg a Scholl Velvet Smooth™-nál?
A Velvet Smooth™ görgőfejei finom tengeri ásványainak vagy gyémántrészecskéinek köszönhetően hatékonyabb bőrkeményedés eltávolítást tesznek lehetővé. Az utántöltő fejek választéka is szélesedett és most már számos utántöltő fej közül lehet választani, lehetővé téve a megfelelő típus kiválasztását a bőr megkeményedésének mértékétől függően.

6. Hogyan működik a Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő?
A Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő görgőfejének mikrogranulátumai biztosítják a bőrkeményedés gyengéd és könnyű eltávolítását sérülések nélkül. Az utántöltő fejek különböző méretű granulátumokkal vannak ellátva a különféle mértékű bőrkeményedések gyengéd és könnyű eltávolítása érdekében.

7. Szükséges előzetes tapasztalat a bőrkeményedés eltávolításához?
Nem szükséges előzetes tapasztalat, hiszen a könnyű használat és biztonsági leállás a kezdők számára is lehetővé teszi a bőrkeményedések gyengéd és teljes eltávolítását.

8. Megsebezhetem magam az elektormos talpreszelővel történő bőrkeményedés eltávolítás során?
Nem, hiszen az egyszerű alkalmazhatóság és a biztonsági leállás gyengéd és teljes bőrkeményedés eltávolítást tesz lehetővé még kezdők számára is. Ugyanakkor a Velvet Smooth™ elektormos talpreszelőt ne alkalmazzuk sérült vagy irritált bőrön. Bármilyen irritáció vagy panasz merül fel, úgy a kezelést azonnal abba kell hagyni.

9. Milyen gyakran használhatom a Scholl Velvet Smooth™ elektormos talpreszelőt és mennyi ideig szükséges folytatni a kezelést?
A Scholl Velvet Smooth™ elektormos talpreszelőt olyan gyakran lehet alkalmazni, amilyen gyakran szükség van rá, ameddig a láb puhává és bőrkeményedés-mentessé nem válik. A kezelés hosszúsága a láb terhelésétől és a cipők megfelelőségétől is függ.

10. Miért van négyféle méretű utántöltő fej? Mikor melyik méretet szükséges használni?
A Velvet Smooth™ utántöltő fejek négyféle különböző granulátummérettel érhetőek el: Finom érdességű forgófej tengeri ásványokkal, Normál érdességű forgófejek tengeri ásványokkal, Extra érdes forgófej gyémánt kristályokkal és Ultra érdes forgófej gyémánt kristályokkal. A bőrkeményedés vastagságától függően az Extra vagy a Normál érdességű görgőfejek a bőrkeményedések eltávolítására ajánlottak. Az Extra érdességű görgőfej ideális a vastag és makacs bőrkeményedések eltávolítására. A Normál görgőfej a felszaporodott bőrkeményedések hatékony és gyengéd eltávolítására alkalmas.

12. Szükséges a kezelés megkezdése előtt áztatni a lábat? Mi a legmegfelelőbb előkészülés a kemény bőr eltávolítására?
Nem szükséges beáztatni a lábat a Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő használata előtt. Mivel a bőrkeményedés megpuhulhat és megdagadhat a lábfürdő során, ezért előfordulhat, hogy nem lehet teljesen eltávolítani. A kemény bőr eltávolítása optimális esetben száraz bőrön történik. Nem szükséges semmilyen előkészület.

13. A Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő használat közben folyamatosan leáll. Mit tudok ezzel csinálni?
Túl nagy nyomás alkalmazása esetében a készülék automatikusan kikapcsol. Ez a beépített biztonsági megállás védi a bőrt és megelőzi a túl sok bőrkeményedés egyidejű eltávolítását. Érdemes megpróbálni kevesebb nyomással és bőrkeményedés fölötti egységes mozgás alkalmazásával.

14. Nagyon vastag bőrkeményedésem van és a Scholl Velvet Smooth™ elektormos talpreszelővel történő kezelés sok időt vesz igénybe. Mit tehetek?
A Scholl Velvet Smooth™ görgőfejei többféle granulátummérettel érhetőek el, amelyek mindenféle bőrkeményedés esetén alkalmazhatóak. Az Extra érdességű görgőfej gyémánt kristályokkal kifejezetten a vastag bőrkeményedés gyengéd eltávolítására lett kifejlesztve. Korábban csak egyféle granulátummérettel rendelkeztek a görgőfejek. Azonban az új választékban már négyféle különböző granulátumméret teszi lehetővé, hogy még a vastagabb bőrkeményedés is eltávolítható legyen.

15. Már van Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő készülékem. Használhatom vele a gyémánt kristályos új görgőfejeket?
Természetesen lehet használni a gyémánt kristályos és a különböző méretű granulátumokkal ellátott görgőfejeket a már meglévő Scholl Velvet Smooth™ elektormos talpreszelő készülékkel.

16. Melyik a legmegfelelőbb időpont a bőrkeményedés eltávolítására?
A nagy terhelés vagy a nem megfelelő lábbeli viselése nyomáshoz vezet, aminek következtében új sejtek képződnek a bőrben. Ennek következménye a fájdalmas bőrmegvastagodás és a bőr foltosodása. Ezért javasolt egész évben rendszeresen eltávolítani a bőrkeményedéseket. A napszak egyéni preferenciáktól függ – amikor kényelmes.

17. Hogyan kell használni Scholl Velvet Smooth™ elektormos talpreszelőt?
Mozgassa gyengéden a készüléket a megvastagodott bőrterület fölött, hogy eltávolítsa a bőrkeményedést. Alkalmazzon gyengéd vagy közepes erősségű nyomást. Kerülje a töredezett vagy véres bőrön történő alkalmazását.

18. Hogyan kell helyesen megfogni az elektromos talpreszelőt?
Vegye egyik kezébe a készüléket a markolatánál fogva és mozgassa gyengéden a megkeményedett bőr fölött.

19. Szükséges egy bizonyos számú használat után kicserélni a görgőfejet? Hogyan tudom megállapítani, hogy időszerű a csere?
A görgőfejeket akkor szükséges cserélni, amikor elhasználódnak. Ez függ a kezelések intenzitásától és időtartamától is. Egy elhasználódott görgőfej már nem távolítja el annyira a bőrkeményedést, mivel a granulátumok elkopnak és már nincsenek akkora mértékben jelen. A gyakorlatban ilyenkor a görgőfej világosabbnak tűnik, és a granulátumok mérete is megkopott. A hatékonyság megőrzése érdekében javasolt három havonta lecserélni a görgőfejeket.

20. Hogyan kell tárolni a már használt görgőfejeket?
Ha a különböző méretű hengerfejek között vált, lehetőleg használjon egy kis műanyag zacskót a már használt, de még nem kopott hengerfejek tárolására. Természetesen a görgőfejet szokásos helyén is tárolhatja.

21. Hogyan dobhatom el a régi görgőfejeket?
A régi hengerfejeket lehetőleg hulladéktárolókban kell elhelyezni. Nincsenek különleges követelmények a régi hengerfejek kidobására vonatkozóan.

22. Hogyan kell és szükséges-e az elektromos talpreszelőt tisztítani az alkalmazás után?
A görgőfej tisztításához távolítsa azt el a készülékből és öblítse le folyó víztel. A készüléket nedves ruhával tisztítsa meg. Szárítsa meg a készüléket és a görgőfejet tiszta és száraz ruhával, majd helyezze vissza a görgőfejet a készülékbe.

23. Miért kell a lábamat különös gondossággal ápolni a Scholl Velvet Smooth ™ elektromos talpreszelő alkalmazása után?
A kemény bőr eltávolítása után a különös gondozás a selymes, puha lábak kívánt eredményeit növelheti. Annak érdekében, hogy optimálisan gondoskodhasson a lábairól, javasoljuk, hogy tisztítsa meg őket a kalluszkezelés után, és hogy használjon Scholl krémeket a hidratáláshoz. Használhatja a Scholl Hard Skin lágyító krémet, a Dry Skin Instant Recovery krémet vagy a Cracked Heel K + Repair krémet. A krémek intenzív nedvességet biztosítanak.

24. Miért kell a lábamra különös figyelmet fordítanom és speciális lábápoló krémet használnom?
A lábunkat nap mint nap használjuk életünk során. Azonban gyakran túl kevés figyelmet kapnak. Nagy a különbség a kéz - és a lábbőrünk, valamint a többi bőrfelületünk között a bőr szerkezetének köszönhetően. A kéz és láb bőrének belső felülete tízszer olyan vastag, mint a többi bőrfelület, ezért különös gonddal kell eljárni.

25. Milyen előnyökkel járnak a Scholl Velvet Smooth ™ lábápolási termékei?
A kiváló minőségű összetevőkből álló Scholl Velvet Smooth ™ lábápolási termékcsalád professzionális lábápolást kínál otthoni használatra, összhangban személyes és egyéni lábápolási igényeire.

Részletek

main

Testrész Sarkak
Terméktípus Reszelő
Szett Igen
Használat Pedikűr
Típus Hagyományos
Csomag tartalma 1 x Krém 1 x talpreszelő

Gyártó: Scholl

A termék általános értékelése:

4.81 (79 értékelés)

image